Frumusețea ciocolatei sub orice formă posibilă

Ciocolata este pasiunea noastră. În Cioccogelaterie, oricine se poate scufunda într-o experiență senzorială în lumea ciocolatei: mic răsfăț pentru orice moment al zilei, momente simple de plăcere de savurat sub toate formele: bomboane de ciocolată, praline, cremă tartinabilă Suprema, barete, ciocolată caldă și … înghețata.

DELICATESE

O sută de rețete create cu cele mai bune ingrediente, cum ar fi cacao cu o singură origine (Venezuela, Ecuador, Peru), alune IGP din Piemont și fisticul verde din Bronte. Tradiția și inovația se reunesc pentru a crea amestecuri uimitoare de ingrediente prezentate în pachete minunate multicolore pentru a traduce bucuria stilului de viață italian în toate gusturile.

PRALINE

Eleganța ciocolatei

Un echilibru de arome și texturi care dezvăluie o surpriză diferită de fiecare dată. Pentru a însoți pauza de cafea din magazinele noastre sau pentru un cadou dulce de împărțit cu oamenii pe care îi iubești, pralinele Venchi sunt perfecte!

CREMA TARTINABILA SUPREMA

În crema tartinabila Suprema, ingrediente diferite și de calitate superioară se reunesc pentru a crea un echilibru perfect și foarte simplu: cacao, alune IGP din Piemont, ulei de măsline. De savurat în forma sa cea mai simplă, un extaz al gustului.

INGHETATA

Nu putea lipsi „forma proaspătă” a ciocolatei. Producătorii noștri de înghețată creează în fiecare zi o înghețată unică folosind ingrediente naturale, simple și selectate, cum ar fi lapte proaspăt, fructe, alune IGP din Piemont și prețioasa noastră ciocolată. Singura înghețată la fel de cremoasă ca un mousse care transforma rețetele tradiționale Venchi într-un răsfăț zilnic, pentru a fi savurat chiar și în lunile de iarnă. 

Cutii Praline de Ciocolată

Baroque Hamper 200g – Fara gluten

130,00 lei TVA Inclus

Cutii Praline de Ciocolată

Small Baroque Hamper, 200g

130,00 lei TVA Inclus

Cutii Praline de Ciocolată

Autumn Maxi Book 200g – Fara gluten

155,00 lei TVA Inclus
38,00 lei TVA Inclus
NOU!
85,00 lei TVA Inclus
155,00 lei TVA Inclus