VIAȚA DULCE

Înghețata Venchi și conceptul de Cioccogelateria Venchi s-au născut în 2007 ca o adevărată provocare praline, ciocolată, cremă tartinabilă, ciocolată caldă și nu în ultimul rând după importanță, înghețată. Producătorii noștri de înghețată creează o înghețată unică în fiecare zi folosind ingrediente naturale, simple și selectate, cum ar fi lapte proaspăt, fructe, alune IGP din Piemont și, bineînțeles … prețioasa noastră ciocolată!

INGREDIENTE PREȚIOASE

Înghețata Venchi preia și sărbătorește natura autentică și convivială a unuia dintre cele mai iubite produse de excelență italiene din lume. Profilul său aromatic puternic este dat de materii prime prețioase și selectate, cum ar fi ciocolata noastră de origine unică (Ecuador, Venezuela și Peru), alunele IGP din Piemont și Fisticul Verde al lui Bronte . Aroma este autentică, iar culoarea este cea naturală a ingredientelor sale : aroma noastră de Fistic, de exemplu, este de culoare verde pal la fel ca fisticul verde Bronte din care este făcut. Nu conține culori artificiale, arome, agenți de îngroșare și ulei de palmier: o bunătate naturală!

PROASPĂTĂ ÎN FIECARE ZI

Înghețata este produsă în fiecare zi în laboratoarele noastre, respectând tradiția italiană . Simplă și autentică, înghețata Venchi este produsă folosind numai ingrediente selectate, cum ar fi lapte proaspăt de înaltă calitate, alune IGP Piemont, fistic verde Bronte.

RETETE DE VESELIE

Cu peste 90 de rețete, Venchi Gelato este întâlnirea dulce zilnică . Rețetele noastre sărbătoresc renumita tradiție italiană și aromele clasice Venchi , cum ar fi Nougatine, Cremino și Cuor di Cacao, Gianduiotto, Fistic de Bronte și Nocciolato cu lapte. Mai mult, în fiecare an cream noi arome , pentru a oferi experiențe gustative surprinzătoare. În fiecare zi, în magazinele noastre, vă oferim posibilitatea de a vă crea propriul moment de plăcere personalizată!

Comanda inghetata VENCHI online în București prin:

GLOVO sau TAKEAWAY