GIANDUIOTTO

Întâlnirea intensă dintre alune și ciocolată Sărbătorit în toată lumea, un adevărat cult în Italia, cu forma sa tipică de barcă inversată și o aromă intensă de alune prăjite. Gianduiotto Venchi 1878 este cea mai înaltă expresie a tradiției piemonteze: fidel rețetei originale, își datorează aroma extraordinară a 32% din alunele IGP din Piemont.

CREMINO

O explozie de gust cu fiecare strat! Strict pătrat și în trei straturi, Il Cremino Venchi își exprimă pe deplin tradiția combinată cu inovația creativă într-un stil italian perfect … rețetă tradițională 1878, extra neagra, fistic sau cu cacao Venezuela.

CHOCAVIAR

Microsfere de cacao prețioase, cu o aromă puternică și sofisticată. Cuor di Cacao 75%, Crème Brûlé, Crème Cacao și Crème Fistic

NOUGATINE

La Nougatine și visul unor lumi noi. Rețetă nu s-a schimbat din 1905: o inimă de alune Piemonte IGP, cu zahăr caramelizat, acoperită cu ciocolată neagră pură. Lui Salgari îi plăcea să-l guste în saloanele literare din Torino în timp ce povestea călătorii misterioase.

VIATA DULCE

Rețetele tradiției italiene într-o variantă originală. Cel mai faimos desert italian din lume se transformă într-o pralină cu trei straturi. Venchi Tiramisu acum și în varianta sa „întunecată” cu ciocolată neagră! Cappuccino și Espresso de la ceașcă… la ciocolată: o călătorie a gustului italian Cappuccino, cafea și tiramisu: gustul Italiei care face … VIAȚA DULCE!