O delicatesă unică, batonul de ciocolată cu lapte și nuga comibină crocantul alunei piemonteze și cremozitatea Gianduja.
Asortați-l cu un espresso sau un pahar de vin roșu pentru o experiență de degustare și mai rafinată.
90,00 lei TVA Inclus
Baton artizanal de nugat sfărâmicios cu „Nocciola Piemonte IGP” umplut cu Gianduja și îmbrăcat în ciocolată neagră
În stoc
O delicatesă unică, batonul de ciocolată cu lapte și nuga comibină crocantul alunei piemonteze și cremozitatea Gianduja.
Asortați-l cu un espresso sau un pahar de vin roșu pentru o experiență de degustare și mai rafinată.
Greutate | 200 g |
---|---|
Brand | |
GTIN | 8002996027100 |
Ingrediente | Zahar, masa de cacao, pasta de ALUNE de padure 18,3%, unt de cacao, ALUNE de padure 7.7%, LAPTE integral praf, miere, sirop de glucoza, Emulsifiant: lecitina de soia, grasimi anhidre din lapte, gelatina alimentara, napolitana (amidon de cartofi, apa, ulei de masline), aroma naturala de vanilie. Poate contine urme de: ALTE FRUCTE CU COAJA LEMNOASA. |
Tip Ciocolată | |
Condiții de păstrare: | A se pastra la temperaturi intre 15-18 grade C la loc uscat si lipsit de mirosuri. |
Greutate |
Tablete și batoane
Tablete și batoane
Tablete și batoane
Tablete și batoane
Recenzii
Nu există recenzii până acum.